zondag 2 februari 2014

Dag 9

Dag 9
Deze morgen zijn we snel naar het stadhuis gegaan voor een afspraak met de burgemeester. Er is helaas een heel belangrijke vergadering en ons geduld wordt enorm op de proef gesteld. Na lang wachten kunnen we hem spreken en doet hij mee in onze film.

In de krant van gisteren stond een kort bericht over een staking van de Micro's, dat zijn de lange afstandsbussen, vergelijkbaar met bij ons de treinen. Morgenmiddag moeten wij nu juist een bus naar Buenos Aires hebben, een rit van  vijf uur. Wij hebben daarna een vlucht geboekt naar Bariloche, midden in Argentinie, dus we mogen die bus niet missen!


Zal de bus rijden? De burgemeester zat in de vergadering met de mensen van de vakbond en de ondernemers van de busmaatschappijen. Tijdens het lange wachten kwamen af en toe boze werknemers op de deur bonken. Ze toonden duidelijk hun ongenoegen. En dan kwamen wij daar even tussen omdat wij hem wilden filmen... De burgemeester verleende ons echter vlot zijn medewerking ondanks zijn drukke onderhandelingen.


Gisteren hebben we tevergeefs op onze zangeres gewacht. De twintigjarige beauty is blind en had pas vandaag iemand om haar naar de afspraak te brengen.





Ze heeft een prachtige stem. Het is de beste uitvoering van Alfonsina y el mar dat we ooit live hoorden! De piano is te erg ontstemd om haar hierbij te begeleiden, dus zong ze dit a capella.

Wat later hebben we een interview met Roxanne Salpeter van het Viejo Hotel Ostende. 

Terug in ons hotel zetten we snel de airco op 23° want het is hier veel te warm!

Tussendoor nemen we nog  een paar strandscènes op bij felle wind en woelige zee. Cameraman en acteur zijn opnieuw zuipnat! Vanavond om 23u zijn we uitgenodigd in de tangoclub om daar onze laatste shots te filmen. Het zal laat worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten