maandag 17 februari 2014

Terug naar huis.
Het belooft een rit met hindernissen te worden. Oscar, die ons eergisteren van de luchthaven ophaalde, zou ons om 10u naar Ezeiza, de internationale luchthaven van Buenos Aires brengen.
Om 10u30 is er nog geen Oscar te zien en nemen we een taxi. Deze brengt ons in sneltempo, zigzaggend door het verkeer nog tijdig ter plaatse. Daar schuiven we aan bij de lange rij wachtenden. Geen nood, ons vliegtuig dat vanuit Madrid moet toekomen heeft sowieso al 3u vertraging. Bij de check-in kunnen we meteen al reserveren voor het 2e deel van de vlucht, van Madrid naar Brussel dus. Ook deze vlucht is immers met 'Air Europe' en deze zal wachten op verbinding.
Eenmaal in Madrid aangekomen, in de vroege ochtend, heeft het vliegtuig helemaal niet gewacht. We moeten flink wat stappen van terminal 1 naar 2 en terug om een andere vlucht te boeken en ook onze bagage terug op te halen.
Na de middag brengt Brussels Airlines ons terug in het grijze BelgiĆ«; het wordt weer  wennen aan de temperatuur en de tijd!
We zijn 28 uur onderweg als we weer thuis in Oostende belanden.
Het was een onvergetelijk avontuur!




1 opmerking:

  1. Wat een mooi relaas! jullie hebben duidelijk genoten en ... zoals ik jullie al verwittigde: afspraken met Argentijnen das geen goeie zaak. Improviseren en hen laten blijken dat zij op het idee kwamen om je uit de brand te helpen, lukt soms. Je Europees kwaad maken is ook een uitstekende truuk, want dat kennen ze niet. Hier maken ze zich theatraal kwaad en daar kijk je zo door. Bij ons duurt het wat langer, maar als we kwaad worden, gaan ze echt wel opzij. Nog veel succes en ik hoop dat we jou prachtige film hier ooit eens kunnen laten zien! (hier = Buenos Aires)

    BeantwoordenVerwijderen